Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Information om Helloclean.se - So fresh, so Hello Clean

helloclean.se

VIP-länk - SvenskaSajter.com rekommenderar denna länken!

Länken är granskad och håller hög kvalitet och levererar bra tjänster till dess kunder.
Kategoriserad i: Företag & tjänster / Städning / Hushållsnära tjänster

Visningar i katalogen: 1647
Besök till webbplatsen: 0

Besök webbplatsen nu direkt:
Helloclean.se - So fresh, so Hello Clean

Helloclean.se - So fresh,    so Hello Clean - https://helloclean.se

Beskrivning

Hello Clean vill underlätta vardagen för er med hjälp av våra professionella städare som ger dig mer tid över medan dem gör ditt hem skinande rent utan påverkan på miljön. Vi är städfirman som erbjuder hemstädning i Stockholm utan bindingstid, med nöjd kund-garanti, ansvarsgaranti och 100% miljövänliga rengöringsmedel med Svanen-märkning. Utöver regelbunden hemstädning hjälper vi dig också med flyttstädningen, den årliga storstädningen eller städningen efter festen.

Visste du att vi alltid ger dig halva priset på hemstädning? Det har vi RUT-avdraget att tacka för och vi sköter självklart administrationen bakom skattereduktionen så du slipper. Vad priset för din önskade hemstädning blir beror på hur stort du bor och hur ofta du önskar hjälpen, vilket du enkelt kan räkna ut med hjälp av priskalkylatorn på vår hemsida. På hemsidan finns också all annan nyttig information om våra tjänster och aktuella erbjudanden. Där finner du bland annat en checklista på vad som ingår i en hemstädning (allt!), hur du bäst förbereder dig inför en städning eller flyttpackning, vad som gäller angående RUT-avdraget, städtips och mycket annat.

Våra städare är såklart våra viktigaste anställda. Vi erbjuder schyssta anställningsvillkor med avtalsmässiga löner och gör en bakgrundskontroll innan de går vidare i rekryteringsprocessen. Samtidigt ställer vi hårda krav på noggrannhet och kvalité så att ditt hem tas hand om på bästa sätt. Det har resulterat i att vi kan erbjuda städare med många års erfarenhet som anpassar tjänsten efter dina behov och önskemål. Dessutom är har vi en snart tjugoårig lång erfarenhet inom hemhjälpstjänster med Sveriges största läxhjälpsföretag Studybuddy och My Academy i ryggen, tillsammans med barnvaktsföretagen Hey Kiddo och Toddly.

Work for us - we are hiring!
Vi letar alltid efter fler kollegor och hos Hello Clan erbjuds du av en av branschens bästa löner, betald semester och möjligheter att utvecklas inom företaget. Vi är verksamma i hela Storstockholm och vi söker dig med tidigare erfarenhet inom professionell hemstädning. Vi hoppas att få höra från dig!

Sökord: Hemstädning Hemstädning Stockholm Städhjälp Städhjälp Stockholm

Instagram: helloclean.se

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Adress & vägbeskrivning

Adress: Scheelegatan 8, 112 23 Stockholm, Stockholm

Kontakta

Telefon: 08-400 650 70 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)
E-post: https://www.helloclean.se/kontakt


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Webbhistorik: Internet ArchiveSeobility SEO Tool