Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Information om prylhyllan.se

prylhyllan.se

Länken lades upp den 15 mars 2010 av Prylhyllan nordic.

Kategoriserad i: E-butiker & Webbshoppar / Inredning

Visningar i katalogen: 2497
Besök till webbplatsen: 62

Besök webbplatsen nu direkt:
prylhyllan.se

prylhyllan.se - http://prylhyllan.se

Beskrivning

Prylhyllan nordic är en nystartad e-handel som inriktat sig på att sälja nya presentartiklar. Företaget drivs som enskild firma av Christin Severinsson som också driver en fysisk affär "Ljungbys secondhand" sedan år 2002.

Genom åren med Ljungbys secondhand har jag genom aktiv försäljning på Tradera sett behovet av en bra e-handel och därför öppnade jag Prylhyllan nordic. Med en e-handel når man ut till människor på glesbygd eller nutidens stressade människor som inte har tid att leta presenter i storstäder etc. Dessutom med fortsatt ökade bensinpriser är en e-handel ett bra alternativ för att lämna bilen hemma och spara på miljön. Är du intresserad att veta mer om butiken "Ljungbys secondhand" kan du gå in på och läsa mer, där finns även länk till Tradera med auktioner av både nytt och gammalt.

Prylhyllan nordic säljer enbart nya varor som är noggrant utvalda hos väletablerade svenska och danska grossister. I första hand försöker vi hitta produkter av hög kvalitet, bra priser och med lite personlig prägel. Tidlösa produkter som väcker nostalgi. Vi är mycket måna om att föra en ekologisk försäljning och väljer i första hand eko-produkter och packar alla våra leveranser i återvinningsmaterial ( till 95% återanvändning). Välkommen att göra ett besök hos oss både i Ljungbys secondhand och Prylhyllan nordic.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Månadsbilder    Elsa    Beskow    lantligt    shabby    chic    vintage    Frykstrand    klippdockor    Långstrump    retro    inredning    spel    lantlig    Tintin    poster.

Adress & vägbeskrivning

Adress: Harabergsplan 3b, 34136 Ljungby, Kronoberg

Kontakta

Telefon: 073-5807441 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Webbhistorik: Internet ArchiveSeobility SEO Tool