Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Information om Mazily

www.mazily.se

Länken lades upp den 29 augusti 2014.

Kategoriserad i: Relation & kärlek / Onlinedejting

Visningar i katalogen: 666
Besök till webbplatsen: 0

Besök webbplatsen nu direkt:
Mazily

Mazily - http://www.mazily.se

Beskrivning

Mazily lanserades i början av 2012 som en dejtingsajt för alla som är intresserade av kultur. Vi vill skapa en naturlig mötesplats online där ett gemensamt intresse för t.ex. musik, film, konst, litteratur, scen eller design fungerar som en katalysator för nya möten.

Därmed inte sagt att lika barn leka bäst, men vi tror ändå att det underlättar om det finns intressen som bägge delar. Vi vill inte avgöra vad som är rätt, fel, fin eller ful kultur. Det är upp till våra medlemmar att tycka till om. Du måste inte alls vara en kulturnörd för att vara med i Mazily, det räcker långt med en vilja att testa nytt och ett öppet sinne.

Sedan starten har vi utvecklat Mazily till att också innehålla en evenemangsguide som listar vad som händer i Stockholm, Göteborg och Malmö, sett utifrån våra medlemmars intressen. Här finns allt från stora konserter till obskyra utställningar och i framtiden vill vi förstärka denna dimension ytterligare.

På Mazily ska det vara möjligt att hitta någon att gå med på den där konserten, bli utbjuden på något otippat eller kanske rentav ta en öl med ett litet gäng innan? Vi vill vara din guide till de bästa kulturupplevelserna OCH goda vänner (sedan kan man alltid hoppas att det dyker upp någon alldeles speciell vän också!). Vi har en bit kvar till vår vision, men redan nu kan du söka bland massa supertrevliga singlar, lära känna dem bättre och hitta intressanta evenemang att gå på!

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

nätdejting    gratis dejtingsida    dejting    datingsidor

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Webbhistorik: Internet ArchiveSeobility SEO Tool