Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Information om Behandlingshem

www.munin.mediakonsulter.se

Länken lades upp den 30 september 2010.

Kategoriserad i: Medicin & vård / Behandlingshem

Visningar i katalogen: 1954
Besök till webbplatsen: 8

Besök webbplatsen nu direkt:
Behandlingshem

Behandlingshem - http://www.munin.mediakonsulter.se

Beskrivning

Behandlingshem Munin har funnits sedan 1991 och bedriver behandlingshem för kvinnor med kemiskt beroende. Munin ägs av Serenity AB som även innefattar hugin.mediakonsulter.se och drivs av Lars och Gunilla Sandén Warg. Behandlingen bedrivs utifrån 12-stegsprogrammet verktyg och principer, med inslag av miljöterapeutiska och beteende terapeutiska metoder.

Genom åren har verksamheten utvecklats till en vårdkedja av primärbehandling, fördjupad behandling och utslussvård. Vårt behandlingsprogram är helt baserat på kvinnors problematik och deras könsspecifika behov. Vi har också kvalitetssäkrat verksamheten på olika sätt. Från att utöka lokalerna, anställt dygnet-runt-personal, till att omorganisera det teoretiska innehållet. De senaste åren syns en trend av att våra klienter blir yngre och yngre.
De flesta kvinnor som kommer till Munin är mellan 18-25 år och denna trend ser ut att fortsätta. Därför är vi noga med att fylla upp vårt program med olika inslag som passar ungdomar då unga människor har en livsenergi som de behöver få utlopp för.

Då vi anser att unga människor med beroende är i behov av struktur så finns ej stort utrymme i veckoschemat för fritt valda fritidsaktiveter. Däremot ligger många aktiviteter schemalagda.

Varje lördag finns möjlighet till en aktivitet utanför behandlingshemmet som personalen huvudsakligen styr. En gång i månaden sker en större aktivitet, t ex turridning, klättring, äventyrsbad, NA-konvent och liknande.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Behandlingshem

Adress & vägbeskrivning

Adress: Björkgränd 1, 87234 Kramfors, Västerbotten

Kontakta

Telefon: 0612-10350 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Webbhistorik: Internet ArchiveSeobility SEO Tool