Sök i katalogen eller på webben:

Vill du synas här? Kontakta oss!

En enkel guide om att tjäna pengar på nätet

» PayPal
» E-post
» Clickbank
» Din hemsida/blogg
» Satsa på Adwords?
» Google Adsense
» Svenska program
» Utländska program
» Introduktion
» Välja rätt...
» Sälja apoteksprodukter/läkemedel

Din hemsida/blogg

Detta är nyckeln som kan betyda mycket pengar eller lite pengar. Först av allt - har du en hemsida eller blogg? Du behöver någon typ av sida om du vill infoga annonser som folk kan besöka t.ex. Din sida måste ju givetvis innehålla något intressant så folk verkligen vill besöka den och återkomma till den!

För de flesta privatpersoner är nog en blogg det bästa alternativet som även är gratis. Hos Blogger t.ex kan du skapa en egen blogg helt gratis, se www.blogger.com. Vill du satsa mer och få eget domännamn (bättre) och eget webbhotell så kan jag rekommendera svenska Loopia som är mycket enkla och inte för dyra! Läs mer här: http://www.svenskasajter.com/annons/loopia

Om du har talang för något eller känner för att skriva om något speciellt ämne så sätt igång nu och bygg upp en bra blogg med artiklar. Sedan måste du få din blogg känd och få besökare till den. Det finns massor av blogg kataloger på nätet där du kan lägga till din blogg (lägg även till den på denna sajten).

Du ansöker sedan om Google Adsense och infogar Adsense annonser på din blogg. Om din blogg handlar om t.ex. pengar eller internet kommer du visa denna typ av annonser på din blogg. Läs mer om Adsense till vänster! Detta är kanske det enklaste sättet att tjäna pengar men det kan ta tid...

Du kan även gå med i Affiliate program och lägga ut länkar till företag och deras produkter och få betalt varje gång dina besökare handlar hos dem via din länk. Här kan du tjäna större pengar direkt.

Poängen med att ha en hemsida eller blogg är att ha bra innehåll så folk vill komma tillbaka till din sida och läsa mer nytt nästa gång. Har du samma innehåll varje gång så kommer du snart att ha lågt besökar antal!

Den här texten uppdaterade jag senast den 19 november 2010, jag hoppas du fann den intressant! Skulle du undra något så tveka inte att skicka ett mail till mig via Kontakt sidan!


» PayPal » E-post » Clickbank » Din hemsida/blogg » Satsa på Adwords? » Google Adsense » Svenska program » Utländska program » Introduktion » Välja rätt... » Sälja apoteksprodukter/läkemedel