Sök i katalogen eller på webben:

Vill du synas här? Kontakta oss!

En enkel guide om att tjäna pengar på nätet

» PayPal
» E-post
» Clickbank
» Din hemsida/blogg
» Satsa på Adwords?
» Google Adsense
» Svenska program
» Utländska program
» Introduktion
» Välja rätt...
» Sälja apoteksprodukter/läkemedel

Välja rätt...

Det finns ju som du säkert förstår flera olika sätt att tjäna pengar på genom Internet. Här listar jag några av de mest populära sätten som fungerar för folk.

- Google Adsense
- Olika affiliate program
- Läsa e-post
- Svara på undersökningar
- Sälja e-böcker
- Skriva e-bok och sälja den
- Valuta trading

Google Adsense
Om Adsense kan du läsa mer om under den egna rubriken Google Adsense!

Olika affiliate program
Ett sk. affiliate program är en typ av marknadsföring som blir mer och mer populär för företag och affärsmän. Att sälja saker genom TV reklam t.ex. är ju väldigt dyrt så då väljer företaget att betala dig lite provision om du hjälper dem att sälja deras produkter. Detta tjänar ju alla på och företaget sparar pengar på denna typ av marknadsföring. Sättet de väljer att sköta sitt affiliate program skiljer sig, vissa anlitar byråer som hjälper företag med detta och vissa installerar speciella spårnings system i sina hemsidor som spårar trafiken som du skickar dem. Du får en egen länk som du skall be dina vänner och besökare att klicka på ifall de vill köpa produkten - då får du provision.


Den här texten uppdaterade jag senast den 14 juni 2009, jag hoppas du fann den intressant! Skulle du undra något så tveka inte att skicka ett mail till mig via Kontakt sidan!


» PayPal » E-post » Clickbank » Din hemsida/blogg » Satsa på Adwords? » Google Adsense » Svenska program » Utländska program » Introduktion » Välja rätt... » Sälja apoteksprodukter/läkemedel