Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Information om Bloggen om försöken att komma in på utbildningen SMO

haraldblatand.bloggo.nu

Länken lades upp den 8 maj 2012.

Kategoriserad i: Sport & avkoppling / Motion

Visningar i katalogen: 1070
Besök till webbplatsen: 2

Besök webbplatsen nu direkt:
Bloggen om försöken att komma in på utbildningen SMO

Bloggen om försöken att komma in på utbildningen SMO - http://haraldblatand.bloggo.nu

Beskrivning

Hej hej,
Här är en glad kille som blir 40 bast hösten 2012, jag har kommit på ganska sent i livet att jag vill jobba som brandman och gå SMO (skydd mot olyckor) som är en eftergymnasial utbildning som är 2 år lång. Jag har sökt 6 gånger och va riktigt riktigt nära att komma in med kursstart VT2012 (14:e reserv på högskoleprovet). Jag söker distansutbildningen i Sandö som första alternativ och Revinge som andra alternativ. Att jag väljer att söka distans beror på att jag har familj som består av min sambo Mia, 2 grabbar som är 8 och 6 år gamla och 2 hundar. Jag älskar att träna och då gärna löpning, cykling och styrketräning, jag spelar också innebandy men numera är det med kompisgänget för att det är så kul.
Jag simmar gärna och har mycket god vattenvana då jag under 90 talet jobbade som Divemaster på ett dykcenter, jag jobbade helger och semester och där skaffade jag mig god vattenvana som sitter i fortfarande. Jag skaffade ett C-körkort under 2011 och kan numera titulera mig som HLR, D-HLR och luftstoppsinstruktör också.

Jag erbjuder utbildningar inom HLR, D-Hlr och luftstopp så finns det intresse att boka en kurs hör gärna av er på mailen så sammanställer jag en offert till er. Jag bor i Vaghärad söder om Stockholm och håller gärna kurserna på "rimligt" avstånd hemifrån.

På dagarna jobbar jag som servicetekniker på ett elbolag och utför underhåll och reparationer på högspänningsanläggningar. Jag jobbar med spänningarna 10000v upp till 400000v.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Träning    familjeliv    löpning    styrketräning    brand    mountainbike    utbildning    HLR    D-Hlr    Hus och hem.

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Webbhistorik: Internet Archive