Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Om SvenskaSajter.com

Vill du veta vad andra säger om SvenskaSajter? Läs gärna denna sidan för användarkommentarer.

Nytt 2023: En mindre medlemsavgift krävs nu för att vara med i katalogen. Detta för att skydda mot skräpmedlemmar som spammar. Har du ett seriöst företag är du välkommen!

SvenskaSajter.com är en länkkatalog för webbplatser på nätet. Katalogen är uppbyggd med hjälp av tusentals länkar som tillkommit från medlemmar samt manuell införing för allmänhetens intresse. Katalogen är ett projekt som ständigt utvecklas och går framåt. Vårt mål är att den skall "ständigt växa" därav sloganen "Den ständigt växande länkkatalogen". Vi innehar F-skattesedel vilket möjligör seriös annonsering för ditt företag om du vill det.

Katalogen startades år 2007 och är helt utvecklad / skriven av oss själva. Vi har en egen dedikerad server som klarar av alla besökare. (Mejla oss om du söker en bra VPS-lösning). Vi har utvecklat olika idér från ett flertal kataloger som fanns på nätet runt 2007 och idag har vi även många egna fiffiga funktioner som är till för Sveriges webmasters. Vi uppskattar dem som tycker om vår katalog och vill skapa en egen katalog på nätet men var god kopiera inte allt som finns på vår hemsida. Det är givetvis helt ok att hämta inspiriation och utveckla själv och vi uppskattar ditt intresse. Känn dig senare välkommen att lägga till din sida i vår katalog också!

Den som har en hemsida eller blogg är välkommen att registrera den i katalogen och få mer synlighet och marknadsföring på nätet. På SvenskaSajter.com kan besökaren även finna intressanta erbjudanden samt artiklar om främst internet och webben. Vi är alltid öppna för feedback och tar tacksamt emot idér eller förslag på samarbeten. Har du något på hjärtat skriv av dig på vår kontaktsida nu!

Här är några skäl till varför du kanske vill gå med i vår länkkatalog. Det finns som du vet många kataloger på nätet idag och du är givetvis välkommen att gå med i dem alla om du vill. Ju mer du får ut din hemsida eller blogg desto bättre tycker vi. Du finner fler kataloger i vår katalog under kategorin "Datorer & internet / länkkataloger". Lycka till!

  1. Om du går med i vår katalog är det stor chans (eller risk som några få ser det) att din sida kommer listas i Google sökmotorn och andra söksidor. Eftersom SvenskaSajter har blivit ganska populär kommer Google till oss ganska ofta. Lägg till din sida om du vill öka chansen att de som söker efter dig kommer till dig genom oss. Annars behöver du inte lägga till din sida hos oss. Välj då en annan katalog som inte är Google listad.
  2. Vi har även snabb support enligt många som kontaktat oss. Väljer du att tipsa om en ny kategori som passar din webbplats och andra webbplatser ordnar vi detta inom en eller två dagar högst. Oftast mycket snabbare dock. Du är mycket välkommen med tips och kommentarer som kan hjälpa din webbplats att bli mer populär. Vi är mycket öppna för feedback som kan göra katalogen bättre och på så vis göra din listning mer intressantare.
  3. Genom att gå med hos oss får din webbplats en egen sida i katalogen. Du får möjlighet för dina besökare att lämna recensioner och kommentarer om din sida. Dessa kan du sedan visa genom ett litet Javascript anrop eller genom ett helt eget RSS flöde. Perfekt om du har en blogg och vill visa dina kommentarer på den. Du får alltid epost när någon postar en kommentar så du har full koll.
  4. Om du använder samma e-postadress samlas alla dina länkar under denna adress och du kan administrera dem genom att logga in en gång endast. Uppdatera eller ta bort information är nu mycket enklare än det var när vi öppnade katalogen.
  5. Väljer du att länka tillbaka till vår katalog ger vi dig en bättre placering i den kategori du valt samt din länk är med i den slumpvis dragna listingen på startsidan. Din sida visas även med en liten förhandsbild (thumbnail) vilket gör att många besökare finner din sida mer intressant än vanliga länkar. Har du en länksida är detta mycket rekommenderat. Kan du inte länka från din sida men vill visa dig mer hos oss kan du kontakta oss och få din länk visad som Premium länk.

Några rekommendationer

För att se katalogen bäst så rekommenderar vi webbläsaren Firefox, Chrome eller Opera. Har du Explorer så ser du inte runda hörn på vissa delar av sidan. För övrigt fungerar sidan lika bra i alla webbläsare. Testa gärna Firefox nästa gång du besökare oss så ser du lite finare skillnad!

Vår Google PageRank™

Check Google Page Rank


Seobility SEO Tool