Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Vad tycker våra medlemmar?

Här kommer vi lägga upp recensioner om katalogen från våra medlemmar.

Sidan uppdaterades senast den 10 april 2022 15:01.

Av billigare-el.se från billigare-el.se:

SvenskaSajter.com är den bästa svenska länkkatalogen 2012. Sidan är mycket lätt att navigera och det är svårt att inte förstå hur man går tillväga för att lägga till en länk eller ändra befintlig information. När det gäller design är länkkatalogen enkel och tydlig,
enda nackdelen är att annonserna kan vara lite störande. Länkkatalogen ger bra länkar till webbplatsen och sökmotorerna kan följa länkarna åt båda hållen.


Av Karin Sjödahl från www.123minsida.se:

Jag har just blivit medlem på svenskasajter.com. Jag är tacksam över de tydliga anvisningar som gjorde det möjligt för mig att kunna ansluta min webbsida till den här katalogen. Jag tror att det är en förutsättning för att min webbsida ska bli framgångsrik och få många besökare. Layouten på svenskasajter.com är både snygg och användarvänlig. Det är inte alls svårt att hitta det man behöver. Jag kan varmt rekommendera andra att göra som jag - bli medlem på svenskasajter.com.


Av Kroppia Massage & Kiropraktik från www.kroppia.se:

Det finns några bra länkkataloger i Sverige. De flesta är skapade för att optimera resultat i sökmotorer. Men SvenskaSajter.com är inte bara en länkkatalog. Under varje företagspresentation finns möjligheten att betygsätta och skriva en recension. Detta skapar närvaro och en styrka lokalt för företaget i presentationen.

SvenskaSajter.com är med all rätt en av de högst rankade länkkatalogerna. Sajten är väl designad, det är enkelt att hitta, ändra och uppdatera informationen.

Det gör att som företagare känner jag är välkommen att lägga till och uppdatera information om min verksamhet. Och som blivande kund till mig hittar man verkligen hela vägen fram till min entré.

Stort tack för att jag får vara med. Jag kan inget ge er högsta betyg! - Martin Lundberg, Certifierad Massör på Kroppia Massage & Kiropraktik.


Av Linda från www.hotellorebro.net:

De allra flesta webbkatalogerna på nätet är faktiskt skräp om vi skall vara helt ärliga, det är många seo-företag som skapar fejkade webbkataloger som inte uppnår annat än nedskräpning av nätet. Det finns dock några få undantag och Svenskasajter.com är en av dom. Man får en naturlig kvalitetssäkring av katalogen då möjligheten att betygssätta och recensera finns. Det är en av de bästa sakerna med svenskasajter.com.

Vidare finns det en enormt tydlig och informativ kategoristruktur på sajten vilket gör att man med några få klick verkligen kan hitta exakt det man söker efter. Jag gillar också möjligheten att kunna administrera mitt eget konto, ändra uppgifter för mina sajter osv. Det är väldigt proffsigt och jag önskar att det finns mer sajter av er kaliber på nätet!

En rolig bonus man får genom att synas på Svenskasajter är faktiskt att det kommer trafik till mina sajter, det har jag aldrig någonsin upplevt innan vad det gäller någon webbkatalog! För att sammanfatta det hela så kan jag inget annat än att rekommendera sajten till alla!


Av www.tandblekning-hemma.net från www.tandblekning-hemma.net :

Svenska Sajter har på kort tid blivit den ledande länkktalogen på Internet. De har ett tydligt och väldigt lättanvänt gränssnitt och som besökare får man en bra överblick på frontsidan. Det poppar upp väldigt mycket länkkataloger och de flesta är slarvigt uppbyggda med dålig kvalite men här sticker Svenska Sajter ut rejält då man kan sitta i timmar och surfa på bra kvalitativa sajter som länkas ut från katalogen.

Med ett inbyggt community och betygsystem är det lätt för besökaren att skapa sig en uppfattning om respektive företag/sajt som länkas. Man arbetar dessutom med sociala medier på ett fantastiskt sätt och då framför allt Twitter där flödet går varmt 24 timmar om dygnet.

En toppenkatalog som verkligen tänkt till hur både besökaren och sajtägaren vill ha det.


Av Hotell i Göteborg från www.hotell-goteborg.org:

Det finns massor med länkkataloger på nätet men SvenskaSajter är den klart mest lysande stjärnan i denna nisch då innehållet är oerhört dynamiskt. Surfar man in dagen efter så möts man av ett helt annat innehåll och till skillnad från många andra kataloger så känner man att det hela tiden är ruljans och dynamik på sajten. Jag tycker också att man är ett föredöme vad det gäller sociala medier. Allt går ut på bloggen och twitter i en rasande fart. Är det någon länkkatalog man skall återkomma till så är det helt klart SvenskaSajter. Tack för ett kanonjobb ni som ligger bakom!


Av Viktor från www.ditt3dhus.n.nu:

Jag har nu varit med Svenskasajter ett tag och har därmed fått mer reklam för min hemsida.

Detta är ett bra sätt att sprida sig när man har skapat en ny egen hemsida då det kan vara svårt att kommma ut på internet och få fler besökare men Svenska Sajter hjälper en att fixa fler länkar så att man kan få fler kunder.

Med hjälp av Svenska Sajter så hittar google en lättare och man kommer också högre upp i sökningar på google vilket blir allt viktigare med tanke på att allt fler vänder sig till internet när de behöver få kontakt med ett företag.


Av Alltomtandblekning.se från www.alltomtandblekning.se:

Svenskasajter.com är något så ovanligt som en väl uppdaterad länkkatalog med fräscha länkar. Hur ofta har man inte försökt lägga till en länk i en länkkatalog och sedan ha fått vänta i ett halvår utan att något har hänt och hur intressant kan en sådan länkkatalog egentligen vara för besökarna? Här godkänns länkarna direkt och det är även smidigt att gå tillbaka och göra ändringar i sin inskickade information, något som väldigt få länkkataloger erbjuder!

Jag är säker på att Svenskasajter.com (tillsammans med en knapp handfull andra länkkataloger) kommer vara den som överlever och frodas när de andra sakta men säkert tynar bort.


Av Djmaffe från www.djmaffe.se:

Jag tror och vet att ni betyder väldigt mycket för alla som har någon hemsida och vill ha ut något budskap. Jag vet att det ger resultat att registrera sin sida hos er och att det sedan ger väldigt bra träffar när man söker efter någon speciell sida. Som dj är jag väldigt beroende av att min sida kommer högt upp på sökresultaten när man vill ha en dj i skåne. Länge sedan man sökte efter sin musik i telefonkatalogen :) Vill absolut rekomendera er sida och er tjänst för andra webmasters.


Av Lennart från www.hvg.se:

Jag har använt mig av många länksajter och kvalitet är verkligen blandad. Svenskasajter.com är absolut en av dom bättre, mycket snabb och lättadministrerad. Ingen väntan i månader innan publicering som hos många andra, utan responsen är mycket bra.

Sen ser man att det är en av dom mer välbesökta sajterna med tanke på att det kommer många förfrågningar genom er.

Jag är kanonnöjd och har svårt att hitta något som ni kan förbättra, risken med någon ändring är att det blir till det sämre. Detta är ord från en så här långt mycket nöjd användare.


Av Pharmashop från www.pharmashop.se:

Svenskasajter.com är en länkkatalog som är jättesmart, lätt att använda och har många olika kategorier. Listning av Din webbsajt i katalogen kommer garanterat att ge dig ökad trafik. Dessutom har vi fått många nya kunder från Svenskasajter.com genom mätningar av trafiken på vår webbsajt.


Av laptoplife.se från www.laptoplife.se:

När man startar en ny webbutik är det viktigt att synas för att visa vad man erbjuder för produkter och för att komma i kontakt med sina kunder. Svenskasajter.com känns som en bra och seriös länkkatalog för att att nå ut till sina kunder utan att känna att man bara finns med i en seo-katalog. Det är enkelt att länka och jag uppskattar också enkelheten att kunna redigera mina uppgifter via inloggningen. Väldig snabb respons på såväl tiden för att genomföra länkningen, som att få svar från supporten.

Gillar också funktionerna att kunna skriva recensioner och betygsätta, dessa gör att svenskasajter.com känns levande och relevant. Blandningen av sajter gör att det finns något av intresse för de flesta, vilket generera såväl bredd som trovärdighet för denna länkkatalog, vilket inte alltid är fallet med andra kataloger på nätet....

Även om jag är en nybliven medlem så känner jag att svenskasajter är en höjdare för min webbutik och jag kan rekommendera den varmt till alla som vill länka till en seriös svensk katalog.


Av Jurist- och översättningsbyrån Parks & Partners från www.parksandpartners.se:

Svenskasajter.com är en utomordentlig länkkatalog genom användarvänlighet och en stor mångfald av kategorier. En listning i katalogen för din webbsajt kommer garanterat att ge din egna webbsajt ökad trafik. Vi har dessutom haft förmånen som företag att erhålla en rad kunder från Svenskasajter.com genom mätningar av trafiken på vår webbsajt.


Av Bonusjakt.com från www.bonusjakt.com:

Vi har varit medlemmar på SvenskaSajter i över 1 år nu och har hunnit bekanta oss ganska bra med denna svenska länkkatalog. För några år sedan så pratades det mycket om att länkkataloger var döda och att ingen behövde det längre. Mycket riktigt så behövdes inte 95 % av dessa kataloger då de bara innehöll massa spam. Istället så överlevde ett fåtal kataloger som höll en hög standard.

SvenskaSajter.com är en av dessa kvalitetskataloger som håller en mycket hög standard. I mitt tycke så är det den bästa svenska katalogen och faktiskt den enda som jag lagt med oss i. Vad kan då SvenskaSajter tillföra en webbsida? Man får en gratis riktad marknadsföring där man själv skapar innehållet. Tänk på att när du lägger till din webbplats så skriv inte bara en rad om den utan försök att skriva betydligt mer. På så sätt bidrar du till unikt innehåll på SvenskaSajter samtidigt som du ger mer utförlig information on din webbplats.

Navigeringen på SvenskaSajter är riktigt bra. Man hittar lätt rätt kategori ute i sidebaren och kan sedan navigera sig till rätt sida och hitta alla relevanta länkar där. SvenskaSajter ger faktiskt direkttrafik vilket är ganska ovanlig hos kataloger så det lönar sig att presentera sin webbsida på ett bra sätt. Lägg upp en bild och få det att se tilltalande ut. En bra funktion på SvenskaSajter är att man kan länka tillbaka till SvenskaSajter och på så sätt även få sin egen länk före alla andra. Du vill komma så högt upp som möjligt med din länk för att fånga besökarna och blir du en exklusiv partner så kommer du högre upp.

En annan trevlig (eller otrevlig för vissa) funktion är att besökarna kan recensera din webbsida. En seriös webbmaster har inga problem att få sin sajt recenserad och det ger även en trygghet för dina besökare att läsa vad andra tycker om sidan. SvenskaSajter fortsätter att hela tiden växa och än så länge är det hög kvalitet på alla länkar och ingen spam letar sig in. SvenskSajter har hjälpt oss med många besökare och vi hoppas att det fortsätter så även i framtiden.


Av Garm från gnipagrottan.wordpress.com:

SvenskaSajter.com är helt klart godkänd. Lätt att navigera i och har bra upplägg när man första gången vill lägga upp sin blogg.

Enkelt och pedagogiskt med andra ord, precis som det skall vara! Det är betydligt mer än man kan säga om andra motsvarande länkkataloger.

Bra jobbat SvenskaSajter!


Av Kim från www.presentexperten.se:

Grymt bra tjänst. Faktum är att det inte finns en enda svensk länkkatalog som slår SvenskaSajter.com på fingrarna. Jag gillar speciellt möjligheten att kunna lägga till en webbplats utan att behöva vänta i veckor/månader på att den *eventuellt* ska godkännas. Här besparas man mycket frustration och riskerar inte att lägga till sin sajt i onödan. Jag uppskattar också möjligheten att recensera och betygsätta andra sajter.

En annan fördel är att när man väl blivit medlem kan man uppdatera sina uppgifter när man vill. Det är perfekt om man bytt domän eller ändrat namnet på sin webbplats.

Keep up the good work!


Av Thomas från www.JobbaHemmaGuiden.com:

Svenskasajter är en mycket bra länksamling, som har bra översikt och extrafunktioner. Det enda jag saknar är att man borde få lägga in samma websida under några olika kategorier, med direktlänk till respektive undersida. Samma site kan ju ha flera framträdande delar. Var lägger man t ex en /Guide/ som är om /Tjäna pengar/ på Internet och dessutom gör /Webdesign/ ? :)


Av Fyrboken från www.fyrboken.se:

Jag har under sommaren öppnat en E-handel med presentförsäljning. Som nykomling och oerfaren är det mycket man inte förstår i början. Men en sak har jag förstått - det är styrka i SVENSKASAJTER.COM. När jag undersöker på Internet hur pass känd min E-handel blivit, så kan jag se att det är SVENSKASAJTER.COM som har hjälpt mig framåt, att få synas och bli omnämnd! Jag hoppas att fler upptäcker denna seriösa sajt, som håller vad dom lovar - att hjälpa våra länkar att synas i cyber-rymden! Tack! Tusen tack!


Av Arnold från www.arreshemsida.se:

Första sidans upplägg är bra och lättförstålig, och även navigeringen därifrån. Har besökt andra sökmotorer (länkkataloger (RED)), och Svenska Sajter tillhör en av mina absoluta favoriter. Vid vidare "titt" på sidan finns det alltid något för alla. Sammantaget är Svenska Sajter förträfflig, en sida man gärna återkommer till.


Av Kim från www.sexleksak.me:

Det finns få seriösa länkkataloger i Sverige. De flesta är endast skapade i SEO-syfte och avsaknar fokus på användarupplevelsen. Det är här SvenskaSajter.com verkligen sticker ut ur mängden.

Katalogen är näst intill ett community med möjligheten till betygsättning och recensioner. Dessutom gillar jag skarpt funktionen "bloggat om webbplatsen". Designen är funktionell och navigationen tydlig, men en lite mer "web 2.0"-design i själva sidhuvudet skulle ge en fräschare känsla.

Som webbplatsägare uppskattar jag gränssnittet för att uppdatera mina uppgifter när som helst. Det är suveränt om sajten flyttats eller tagits bort.


Av Anders från www.add9.se:

Har testat flera olika länkkataloger, men väntetiderna har varit långa och hjälp obefintlig. Då hittade jag SvenskaSajter som svarade och publicerade snabbt, hade trevlig mailkontakt och bra layout på sidan. Blev riktigt positivt överraskad efter alla negativa erfarenheter jag haft av andra länkkataloger! Så jag är numera en riktigt nöjd kund - keep up the good work!


Av Christian från blog.forfattartips.se:

Det som skiljer SvenskaSajter.com från andra svenska länkkataloger är att sajten är:
* grafiskt tilltalande med milda färger, mjuka hörn och snygga typsnitt.
* inbjudande genom sin avspända och personliga ton
* snabb och enkel att navigera i
* modern

Överhuvudtaget upplever jag sajten som mycket seriös och tilltalande, och som det verkar har den bra trafik. Bra presentationer av bloggar med rss-flöden - alltid aktuellt!

Ett minus vill jag ge för google-annonserna som kretsar kring kreditlösningar och
kontaktförmedling - drar ned lite av seriositeten.

Sammanfattningsvis:
SvenskaSajter är en bra samarbetspartner för mig, som driver en kvalitetsinriktad blogg om att skriva.


Av Mimmi från mimmisdockor.se:

Jag tycker om hur Svenskasajter bemöter en. Det känns som att de tar en på allvar och ger en goda råd utan endast tanke på egen vinning. Jättebra!


Av Ghafoor från www.oscarclean.se:

Hej. jag tycker Svenska Sajter är en av få kataloger på nätet som tar sina medlemmar på allvar. Jag har varit med i andra kataloger på nätet men inte upplevt att de haft denna snabba respons och trevliga bemötande som Svenska Sajter har. De har också en lätt navigering mellan katalogens alla ämnen som gör det lätt att hitta nya och spänande sidor.


Av Diddi från www.my-life-diddi82.se:

En otroligt enkel och bra sida är vad svenskasajter.com är! Den fungerar perfekt, är stilren och man hittar lätt till andra sidor via denna. Mycket bra feedback dessutom! Tack för en toppensida!


Av Tamara från www.svensksalva.se:

Denna katalog är väldigt tillmötesgående och svarar väldigt fort på mail! Imponerande! De flesta länkkataloger bryr sig inte ens längre om man registrerar sig eller inte, men dessa tar sina kunder på allvar! Äntligen! Har längtat efter en sån katalog. Enkelt att registrera sin sida också! Tack!


Av Wiklund från www.mobillankar.se:

Trygg och välskött länkkatalog med positiv personal. Täta avsökningar från sökmotorerna. Växer snabbt vad gäller användare och medlemmar. Hög pagerank. Genomtänkt och proffsigt upplägg. Rekommenderas varmt.


Av Tommy från www.usbgrossisten.se:

Svenskasajter.com är den klart smidigaste länkkatalogen där man också snabbt får feedback genom att många på kort tid hittat till oss på usbgrossisten.se genom svenskasajter.com. Bra kategorisering och en överskådlig mängd Kategorier gör att jag använt svenskasajter långt innan jag själv registrerade usbgrossisten.se här. Sen tycker jag också att de kommer ut med massa bra tips och ideer om hur jag och min butik kan synas bättre och det är mycket bra!


Av Pelle från www.kilramar.se:

Lätt den bästa länksida jag skådat... Kanonfunktioner som underlättar oerhört. Bra jobbat!


Av Maria från www.eccentric.se:

En poffsig länkkatalog som är lätt att hitta och navigera i. Katalogen har ett brett utbud och känns väldigt seriös. Som relativt nystartat bolag, hoppas vi på mer trafik, mer kommunikation med våra kunder och att synas mer i andra sökmotorer. Dock skulle en liten uppfräschning i designen inte skada, mest för att kännas mer modern.... men som sagt betyget är ändå väldigt bra!


Av Robert från glamaholic.se:

Mycket bra länkkatalog! Lätt att hitta det man söker efter och till skillnad från andra liknande kataloger har denna en seriös uppläggning bland sina länkar. Ett förslag är att uppdatera designen något, men inte för mycket för strukturen är jättebra. Stort plus är att SvenskaSajter får upp positionen på många bra hemsidor i sökmotorerna som man annars förmodligen inte skulle lägga märke till.


Av Magnus från www.midas.nu:

Svenskasajter är en riktigt proffesionell svensk katalog. En mycket bra samarbetspartner för oss som arbetar med svenska e-butiker mm. Genom sin lättnavigerade sajt inbjuder den till surfning hos användarna.


Av Daniel från www.amdforum.se:

Svenskasajter erbjuder en komplett samling intressanta svenska länkar. Sidan är överskådlig, lättnavigerad och har en bra struktur. Genom Svenskasajter har min hemsida fått fler besökare och nya registrerade medlemmar, samtidigt som antalet sökträffar på Google har ökat. Det jag gillar extra mycket är hur hemsidan presenteras på Svenskasajter. Här finns en webbplatsbeskrivning, möjlighet att rösta och recensera, samtidigt som det finns ett RSS-flöde från hemsidan. Mer komplett kan det knappast bli!


Av Hans från www.kontorsmagasinet.se:

Som e-handlare är det givetvis av yttersta vikt att vara synlig på nätet. Google är naturligtvis en mycket viktig kanal, men som ett komplement är kvalitetslänksamlingar som svenskasajter.com mycket effektiva. Möjligheten att själva styra innehållet på länksidan och det faktum att de jobbar med direktlänkar är saker som vi på kontorsmagasinet uppskattar mycket.


Av Janne från www.korkortsguide.se:

Jag har varit med någon månad och får en hel del besök genom svenskasajter. Bra också att man blir indexerad av google när man är med så man kommer högre i deras träfflista.


Av Håkan från www.fonsterputsare.com:

SvenskaSajter är snygg att se på.
Ser bra ut, tycker en fönsterputsare som gör så alla ser bra ut
Länka till SvenskaSajter du också
Så ser du också bra ut


Av Erik från www.fashionoutlet.se:

Mkt bra sajt. Otroligt bra spännvidd på deltagande företag / webbplatser. De visar att de är aktiva och intressanta men framförallt uppdaterande.


Av Stig från www.hedangensveteran.se:

Hej. Jag tycker det är ett bra kontakt nät som alla lätt kan hitta. Mvh Stig.


Av Göran Bertils från upptackarbyran.se:

Vi har nu funnits med på "Svenska Sajter" några veckor och uppskattar de funktioner som finns både för besökare och länkinnehavare. Utan tvekan en av de allra seriösaste satsningar på länkindex som vi stött på så här långt.


Av Mats från www.snabbtest.eu:

Vid länkning på hemsidan till SvenskaSajter får man omedelbar respons genom att man blir uppdaterad och sökbar på worldwebb med mycket gott resultat.


Av Annie-Marie från www.reklamconsult.com:

Tycker länkkatalogen är jättebra. Lättnavigerad och strukturerad. Fortsätt i samma spår och var lyhörd för nya idéer från medlemmar. Jättebra att ni fått sajt links i Google. Det ökar ju intresset för fler att gå med. För oss småföretagare är alla sådana här sajter bra. Vi har ju inte så stor marknadsföringsbudget.


Av Per-Erik från www.forhemmet.se:

Positivt om katalogen: Många och intressanta kategorier att välja mellan, sidan är lättläst och lättförstålig, ser bra ut i min webbläsare, snygg och bra layout. Negativ kritik: Jag tycker att man ska hålla sig till sitt ämne man har på sidan, dvs reklamen som finns här har med mycket annat att göra en en länkkatalog. Jag ser nu när jag skriver detta tex annonser om kontaktannonser, låna pengar, pengar bortskänkes, ok med annonser om de hör ämnet till.


Av Gravplantering.se från www.gravplantering.se:

Jag är jätte nöjd med Svenska Sajter. Ni gör så att min hemsida får jätte bra synlighet på nätet. Det är bra att det finns mycket plats så att man kan lägga in mycket info om sin hemsida... den nya designen på sidan är snygg men den förra var ännu snyggare... tack för ett bra jobb.


Av Håkan från www.fonsterputsare.com:

Svenskasajter är en bra länkkatalog jag försöker få högre pagerank och med svenskasajter ökar mitt utbud det märks, jag växer.


Av Patrik från www.waytolife.se:

Efter att varit med på svenskasajter ett tag är jag mycket nöjd med de antal visningar vår sida har fått här igenom. Det som kanske gör oss mest nöjda är att att det är lätt att navigera sig genom kataloger, men framför allt att det går snabbt, inga långa väntetider mellan varje klicka som det är på många andra sökmotorer.

Ett stort plus är också att alla sökord fungerar och syns för besökaren, även att det ligger med en bild på sidan man vill besöka. Detta är en sida jag varmt kan rekomendera att vara medlem på.

Enkel, snabb och överskådlig.


Av deskstudio.se från www.deskstudio.se:

Ja, vad säger man... En länkkatalog som håller måttet. Ett gediget innehåll som ger en bra bredd av länkar. Det är även lätt att navigera sig på grund av många olika kategorier som gör att sidan blir lättare att använda helt enkelt. Ibland kan det komma att kännas som att sidan är lite rörig på grund av alla google-ads och dylikt, men i övrigt är jag nöjd!


Av Jerker från www.lfs-web.se:

Jag får intrycket att SVENSKASAJTER är en seriös satsning gällande byggande och uppdaterande av länkkatalogen ifråga. Genom en enkel navigering får man tillgång till det mesta av intresse rörande Svenska Internet-sidor. Det är intressant att kunna bläddra i kategorier och finna spännande sidor som man kanske aldrig upptäckt annars. Det faktumet gör det väl värt att återkomma till denna sidan. Jag har valt att lägga ut länk till min egen hemsida vilket sköttes smidigt och snabbt från personerna bakom länkkatalogen. Det känns priviligierande att få vara med i en katalog som presenterar kvalitet.

Vill du arbeta med SEO - sökmotoroptimering kring din egen webshop etc. eller bara bli synligare för potentiella kunder eller läsare kan jag varmt rekommendera att lägga till din URL här och se fram emot ökad publicitet.

Besöker man SVENSKASAJTER ofta finns en nyhetsspalt som är lättöverskådlig där nytillskott i form av länkar och beskrivande text presenteras. Funktionen att kunna recencera gör sidan än mer kvalitetsinriktad, då personer med erfarenhet kring aktuella företag eller hemsidor kan dela med sig av sina erfarenheter till andra.

Som sagt... Varm rekommendation!


Av Jesper från www.badbryggan.se:

Hittade denna sajten (svenskasajter red) av en slump och tyckte det lät bra, och nu efter några veckors medlemskap kan jag bara fortsätta säga bra saker om länkhjälpen. Trafiken har ökat en del och skoj att se att massa nya personer kan få del av min sida som är en hyllningssida till en härlig brygga i Helsingborg, så bilderna kan ses av flera och vem vet jag kanske hittar någon som har gamla kort på stället tack vare spridningen, så tackar för er tjänst och all hjälp jag fått och kanske får framöver.


Av Simon från www.barnklader-online.se:

Jag är intresserad utav att få mer inlänkar till min blogg i syfta att stärka den mot sökmotorerna och samtidigt kanske driva in en skvätt trafik.

Jag driver som sagt en ganska så nystartad blogg om barnkläder och som alla ägare utav en ny sida så vet jag hur svårt det kan vara att få de där allra första inlänkarna till sidan som skyndar på indexeringen hos sökmotorerna och börjar stärka domänen.

Hos svenskasajter.com kunde jag enkelt lägga till min domän och såg relativt snart inlänken mot min blogg via ett link-kommando hos yahoo.com's siteexplorer.

Svenskasajter.com kan nog uppfattas som ganska rörig och utan någon genomtänkt struktur, det är stundtals svårt att hitta det man söker och det är helt enkelt för mycket information på för lite utrymme. Sidan skulle helt klart må bra utav en rejäl uppstrukturering.

Annars en bra katalog för oss nya sajtägare, keep up the good work!


Av Littleprincess från www.littleprincess.se:

Svenska Sajter är en väldigt omfattande länkkatalog, som känns inforik till skillnad från många andra. Här finns det mesta, fördelat på tydliga kategorier och underkategorier och med det där lilla extra; som t ex de slumpade länkarna eller sökordsmolnen. Din länk presenteras på ett bra sätt; med bild av din sida, beskrivning och nyckelord och direkt länk.

Och att få info om visningar och besök är också bra! Om jag skulle säga något negativt är det nog att layouten kan kännas lite orolig och rörig - kanske skulle kunna lugnas ner genom att ge de olika fälten lite färg. Nu kan allt försvinna i ett stort vitt intet.


Av Jennie från www.hjortjagarens.se:

Hejsan! Vi har en kennel upplagd på svenskasajter och har fått en hel del besökare till vår hemsida. Positivt.:) Det är bra att nå ut till så många på en gång. Kan verkligen rekommendera sidan.


Av Sandra från www.sextoysonline.se:

En trevlig, översiktlig, bra strukturerad och lättnavigerad länkkatalog med ganska mycket innehåll, fresh design, höga kvalitetskrav samt bra feedback.Är du medlem och vill få gratis promotion för din webbplats? Läs mer här.


Seobility SEO Tool